18.2 C
Gandia
Dimarts, 28 novembre, 2023

El jovent de Tavernes ja compta amb un espai Info Jove en la plaça dels Sequers

– Es tracta d’un lloc on desenvolupar activitats i jocs, a més d’un punt de reunió i d’informació on poder sol·licitar assessorament sobre beques, estudis o ajudes específiques per a la joventut

– La inversió total de les obres va ascendir a més de 40.000 euros, del Pla d’Inversions de la Diputació de València 2020-2021

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha fet aquesta vesprada l’obertura oficial de l’espai Info Jove situat en la plaça dels Sequers, una vegada finalitzades les obres i habilitat l’espai amb el mobiliari necessari. El centre compta amb dos entrades, una per la plaça i l’altra pel carrer Monestir de la Valldigna, bany adaptat, cuina i aire condicionat.

L’Info Jove suposa un nou espai on desenvolupar activitats i jocs dirigits als i les més joves de Tavernes, a més de servir com a punt de reunió i d’informació on poder sol·licitar assessorament sobre beques, estudis o ajudes específiques per a la joventut.

L’obertura ha comptat amb activitats complementàries per a la joventut com el taller i exhibició de graffitis a càrrec de Miquel Fons, Abel Ciscar i Josep Estruch, l’espectacle de màgia del barcelonés Magic Ramy, i una festa posterior amb la millor música electrònica a càrrec de DJ Culebra.

L’alcalde de Tavernes, Sergi González, ha destacat que “és una inversió i un projecte molt necessari perquè el jovent valler tinga un punt de referència, a través del qual revitalitzarem el seu temps d’oci i facilitarem les eines per a acompanyar-los en el seu creixement personal”.

El regidor de Joventut, Miquel Tur, ha assenyalat que “els i les joves de Tavernes ja poden fer ús del nou Info Jove, un lloc on es desenvoluparan activitats i tallers de dinamització i el servei d’assessorament en tràmits tan importants com beques i altres ajudes”.

La inversió total de les obres va ascendir a més de 40.000 euros, i l’actuació estava emmarcada dins del Pla d’Inversions de la Diputació de València 2020-2021.

Articles relacionats