18 C
Gandia
Diumenge, 25 febrer, 2024

Els germans Mireia i Álvaro Orengo, campions d’Espanya en ultrafons mixt

Mireia Orengo i Alvaro  Orengo, de la Penya Ciclista Beniopa, s’han poclamat Campions d’Espanya en la modalitat de ultrafons mixt en les 24 hores de Xest mixt, traient-li a la parella rival 3 voltes. Mireia i Alvaro són germans que comparteixen molt més que el parentiu: tots dos estimen el ciclisme i gaudeixen competint. Els dos ciclistes de La Safor van recórrer 912 km en les 24 hores que van estar competint, açò es tradueix en una mitjana de 38km/h. 
En el box de staff comptaven amb dos auxiliars de luxe, Pascual Orengo, l’actual Campió d’Espanya en la categoria Master 50 i president de la PC Beniopa, i el seu germà Jose Luis Orengo, director ciclista molt experimentat. Tots dos van assistir als corredors de la PC Beniopa durant tota la competició tant a nivell mecànic com a anímic. 
Els directors de la PC Beniopa tampoc van faltar a la cita. Rafa Gómez, Miguel Soriano i Quique Gutiérrez no es van voler perdre aquesta gran cita amb el ciclisme. Cadascun va competir amb el seu equip d’amics, demostrant que segueixen estant en forma dins i fora del cotxe de carrera. Destacar la presència de Pascual Orengo, el director va estar en el Box de Rafa Gómez assistint al seu equip i ajudant en tot. I és que aquesta dupla tenen una gran química tant dins com fóra del món de les carreres. 

Alex Holovanenko en Cheste
Alex Holovanenko

Destacar també als socis de la Penya que es van enfrontar a aquesta dura prova, especialment a Alex Holovanenko, qui va demostrar una increïble progressió al llarg de la jornada. El ciclista gandià va completar quasi 600 km en les 24 hores, aconseguint la 22ª posició de la General Individual. 
Els equips de competició del Ginestar – ULB Sports també van estar actius el cap de setmana. Els Infantils i els Master van ser els protagonistes de la jornada en descansar la resta de categories; una xicoteta aturada abans de tota l’activitat estiuenca. 
Els infantils van competir a Albal, on van demostrar l’alt nivell malgrat estar ja a punt de tancar la temporada, una setmana més van demostrar el seu creixement sobre la bicicleta i la seua evolució tant tècnica com a tàctica. 

CARLOS Serra en Winfelden
Carlos Serra, al terer calaix a Suïssa.

Els Masters, per la seua banda, van competir en les carreres de Alussafes i Rocafort, deixant com cada setmana el llistó molt alt. 
En la secció internacional, el jove corredor cadet del Ginestar – ULB Sports destacat a Suïssa, Carlos Serra, va donar a l’equip una gran alegria en finalitzar en 3ª posició en la carrera nacional de Winfelden.

Articles relacionats