Gema Martí seleccionada per a participar a la Copa d’Europa

– La llançadora gandiana afronta pletòrica la seua setena participació internacional en Split

Gema Martí està de dolç. Ahir, la Reial Federació Espanyola d’Atletisme va donar a conéixer el combinat que representarà a Espanya en la Copa d’Europa que es disputarà en Split, Croàcia i va incloure a la gandiana en la llista definitiva malgrat la seua edat sub23. La crida de selecció arriba pocs dies després de la seua exhibició en la Lliga Iberdrola, en la qual representant al FC Barcelona va completar una de les millors sèries de llançaments de la seua carrera amb cinc registres per damunt de 61 metres.

La selecció que va donar a conéixer ahir l’RFEA, compta tan sols amb dues dones d’edat promesa: la pupil·la de Juanvi Escolano i la llançadora de pes Mónica Borraz. Entre els seleccionats es troben noms tan il·lustres com Javier Cienfuegos, Laura Redondo o Berta Castells.

Gema va acollir ahir amb alegria aquesta convocatòria: “estava en l’aire perquè hi ha companyes a gran nivell, però jo crec que la meua actuació en la jornada de la Divisió d’Honor ha sigut clau. Em vaig veure molt bé, molt regular i amb aquesta base crec que podem fer grans coses”.

L’atleta que entrena en el grup de la Garbí Throws Academy suma ja 3 Copes d’Europa, 2 Mundials i uns Jocs de les Joventuts Olímpiques amb la selecció espanyola, que al costat de dues trobades de seleccions eleven a 8 les seues internacionalitats amb el combinat nacional.

La Copa d’Europa és la versió de l’Europeu d’hivern per a les modalitats que no es poden realitzar sota sostre i que abasta tots els llançaments llargs. La cita es va suspendre fa uns mesos per la pandèmia i es recupera ara en Split, Croàcia, els dies 8 i 9 de maig.

Et Pot Interessar