El  3 de maig s’obri el termini de noves matriculacions a l’Escoleta Infantil Victor Calatayud de Tavernes

– L’Escola Infantil Víctor Calatayud de Tavernes obri el 3 de maig el termini de sol·licituds de nova matrícula

– El termini de presentació de sol·licituds estarà obert del 3 al 19 de maig

– L’escola infantil municipal ofereix un total de 60 vacants per al pròxim curs

L’Escola Infantil Víctor Calatayud obri el pròxim dilluns 3 de maig el termini per a presentar les sol·licituds de matrícula de l’alumnat de nou ingrés per al curs 2021-2022. Les famílies interessades a matricular-hi els fills o filles de 0 a 3 anys han de presentar la documentació requerida entre el 3 i el 19 de maig en la mateixa escola infantil, situada en el carrer Mare de Déu dels Desemparats, 13-15 (en horari de 9 a 13 hores).

En concret, l’escola infantil municipal de Tavernes de la Valldigna ofereix un total de 60 vacants per al pròxim curs (8 places per a xiquets nascuts en 2021, 20 places per a nascuts en 2020 i 32 places per a nascuts en 2019).


Les sol·licituds de nova matrícula es poden descarregar en la pàgina web de l’Escola Infantil Víctor Calatayud: https://eivictorcalatayud.es/ | https://eivictorcalatayud.es/ ] . Per a garantir les mesures de prevenció contra la COVID-19 i agilitzar les gestions, cal demanar cita al telèfon 96 283 70 42 per a entregar les sol·licituds i els documents.

La documentació que s’ha de presentar amb la sol·licitud serà l’informe de salut escolar, una fotocòpia del full del llibre de família on estan inscrits tots els membres de la unitat familiar, una fotocòpia del DNI dels progenitors, un certificat mèdic acreditatiu de l’estat de gestació amb indicació de la data prevista de part (per als sol·licitants no nascuts) i la documentació per a baremar.

Les llistes provisionals d’admesos es publicaran el 21 de maig, una vegada comprovades les sol·licituds i fets els barems, i hi haurà temps per a presentar reclamacions fins al 25 de maig. Un dia després, es publicarà la llista definitiva d’alumnat de nova matrícula admés per al curs 2021-2022.

Et Pot Interessar