Gandisoft divulga la seua versió de WhatsApp a la cimera Data Management Spain

L’empresa de Gandia Gandisoft, SL, ha participat este dijous a l’esdeveniment ‘Data Management Spain Summit 2018’, dirigit a professionals especialistes i científics de dades, que s’ha celebrat al Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València (UPV). Entre altres novetats, la companyia gandiana ha presentat el seu servei Datosegur, l’alternativa a WhatsApp, en DMSS 2018, que ha donat a conèixer a través del seu nou stand.
La jornada ha permès conèixer els últims avanços en dades i anàlisis, centrant-se en les tecnologies emergents que ofereixen les majors oportunitats d’impacte dins de la seua organització. L’activitat ha sigut co-organitzadaper Spring Professional, Synergo!, Adecco, ITI i la Càtedra de la Innovació de la UPV. Els ponents del Data Management Spain Summit2018 han presentat casos reals d’ús empresarial de tecnologies emergents en Data Management.
L’esdeveniment DMSS 2018 comptava amb l’assistència de les principals empreses del sector experts en dades i anàlisis, entre elles Gandisoft, SL, desenvolupadora del Servei Professional de Comunicació Mòbil ‘Datosegur’, que permet obrir canals directes de comunicació segmentats per temes, on els usuaris només reben la informació que més els interesse d’una forma immediata, senzilla i sobretot segura.
En WhatsApp no sempre coneixem a tots els membres d’un grup, ja que alguns són amics nostres però no tots ho són, ja que algunes persones són agregades sense tenir en compte la seua voluntat, els seus gustos o preferències (açò no ocorre amb Datosegur). La majoria d’usuaris d’aquests grups de WhatsApp decideix abandonar-los perquè hi ha massa missatges i no hi ha temps material de poder llegir-los tots. Molts grups envien publicitat enganyosa, correu brossa, spam i fins i tot virus que afecten al dispositiu mòbil. Ens preguntem si val la pena perdre el nostre temps (per què no he abandonat abans aquest grup de WhatsApp?).
L’eina Datosegur és l’alternativa a WhatsApp presentada en DMSS 2018, i proposa la millor solució en dotar a cada organització d’una app de missatgeria/xat mòbil configurada a la seua mesura i totalment de la seua propietat, amb la seua pròpia marca, la seua base de dades, els seus termes d’ús i un panell de gestió professional sobre la comunitat d’usuaris que es genera.
El gerent de Gandisoft, SL i CEO de Datosegur.com, José Vicente Gomar, ha visitat el Campus de la UPV a Gandia al costat d’altres dos membres del seu equip per a oferir als visitants de DMSS 2018, les virtuts d’aquesta eina de comunicació mòbil privada pensada per a empreses i organitzacions amb canals directes de comunicació segmentats per temes i d’una forma molt més segura. Datosegur ja està disponible per a la seua descàrrega gratuïta en les plataformes d’Android i IOS i segueix la filosofia de Gandisoft SL a l’hora de no utilitzar mai les dades personals dels seus usuaris.

Et Pot Interessar