18.9 C
Gandia
Dimarts, 26 setembre, 2023

Gandia viu una gran nit d’esport amb el Trofeu Internacional d’Atletisme ‘Nocturna Borgiana de Gandia’

El dissabte, 1 de juliol, l’atletisme de gandia i saforenc, va viure la seua gran nit amb la ‘Nocturna Borgiana de Gandia’, aquest meeting d’atletisme internacional que ja va per la seua tercera edició, i està organitzada pel Club Atletisme Gandia Alpesa de la mà de l’empresa de publicitat ComaCreativa.

Un esdeveniment que va reunir grans noms de l’atletisme nacional i internacional com el campió d’Europa de 400 ml Òscar Husillos, els  olímpics Sergio Fernandez , Teresa Errandonea i Jorge Ureña, així com un elenc de medallistes mundials i europeus com Sergio Lopez BarrancoCarmen Marco i Andreu Blanes entre altres.

La pista Toni Herreros de Gandia es va tornar a vestir de gala, més en concret ens va voler transportar als anys 1500 sota la mirada dels Borja, i les graderies es van omplir de gent que no es va voler perdre la gran festa de l’atletisme. Un esdeveniment que es va retransmetre en directe a tothom a través del canal de YouTube ADN Valencià, amb més de 5 hores de streaming, amb els comentaris del periodista esportiu Carlos Domingo i de Juan Martos i que hui dia té més de 4000 visualitzacions.

En l’àmbit esportiu, destacar la millor marca espanyola de l’any protagonitzada pel navarrés Sergio Fernandez en els 400 mt, la mínima de participació per a l’europeu sub 20 de Daniel Castella en els 110 mv i la mínima d’Andreu Blanes per a participar en el Campionat d’Espanya Absolut en els 3000 m obstacles.

A més es van aconseguir nombroses marques personals i de la temporada així com 10 rècords del meeting, una dada que no fa més que revelar el gran nivell d’atletes que es van reunir en la pista de Gandia, ja que la prova comptava amb 18 proves oficials.

Des de l’entitat blava, ja tenen la mirada posada a millorar el present de cara al qual seria la quarta edició del Trofeu Internacional d’atletisme, però abans volen agrair a totes les empreses que un any més han ajudat el club a poder fer realitat un esdeveniment d’aquest calibre, així com a l’Ajuntament de Gandia, als clubs locals d’atletisme i triatló de la ciutat de Gandia per la seua ajuda logística, a la Generalitat Valenciana i com no a tots els voluntaris que van estar fins a la mitjanit del dissabte en l’organització d’aquest esdeveniment.

Articles relacionats