21.1 C
Gandia
Dimecres, 27 setembre, 2023

Caixa Ontinyent impulsa la formació de postgrau a Alcoi

 

– L’entitat signa un conveni amb AITEX i ESIC per a facilitar el finançament de tres Màsters.

Caixa Ontinyent ha signat un conveni de col·laboració  amb AITEX i ESIC mitjançant el qual facilitarà el finançament de formació de postgrau a Alcoi. En concret, l’entitat oferirà condicions de finançament especials per a tres programes: el Màster en Direcció d’Empreses de Moda Sostenible (MDMS), el Màster en Direcció de Màrqueting i Gestió Comercial (GESCO) i el Màster en Digital Business (MDB). Tots ells podran cursar-se de manera presencial a Alcoi, promoguts per AITEX i ESIC, que també ofereixen beques.

El conveni ha sigut signat pel Director General d’AITEXVicente Blanes, el Director Académico de la Business School del Campus de València de les Escoles d’Estudis Superiors ESIC, José María García, i el President de Caixa Ontinyent, José Pla.

L’objectiu del conveni és fer accessible aquests estudis a la societat en general, oferint oportunitats, afavorint el coneixement i creant valor, i aconseguint a més una dinamització del territori en clau empresarial.

Aposta per la formació

Conscient de la importància que té la formació per al futur i l’evolució de la societat, Caixa Ontinyent ofereix recursos i és present als Campus Universitaris del seu àmbit d’actuació.

Així, des de 1998 i a través de la Fundació Universitària Vall d’Albaida, ha possibilitat el Campus d’Ontinyent de la Universitat de València, que hui compta ja amb quasi 1.000 alumnes, impartint els graus d’ADE, Magisteri Infantil, Ciència de l’Activitat Física i Esport, Infermeria, i el Màster de Psicologia General Sanitària, al mateix temps que s’està gestionant l’ampliació de l’oferta acadèmica.

Per part seua, a Alcoi també és present des de 2015 al Campus de la Universitat Politècnica de València mitjançant una Aula de disseny i impressió digital (FABLAB), que permet desenvolupar actuacions d’investigació i d’educació multidisciplinària, ja que els dissenys i prototips dels alumnes són els que impulsen el desenvolupament del laboratori. Està obert a més a la comunitat educativa i a empreses.

El President de Caixa Ontinyent, José Pla, ha destacat la importància d’aquesta mena de col·laboracions, ja que permeten “fer accessibles els estudis de postgrau i especialització i, per tant, millorar les oportunitats dels nostres estudiants. Una inversió per als joves i també una inversió per a la nostra societat, que avança cap a una economia basada en el coneixement”.

Articles relacionats