10.3 C
Gandia
Dimecres, 8 febrer, 2023

Gandia veu reconeguda la seua labor en matèria turística en la gal·la “Nit Q 23”

Gandia va rebre els diplomes i reconeixements que atorga l’Institut per a la Qualitat Turística Espanyola durant la gal·la “Nit Q 23” celebrada en la Galeria de Cristall del Palau de Cibeles de l’Ajuntament de Madrid, i que va estar presidida per la Ministra d’Indústria Comerç i Turisme, Reyes Maroto, i el president de l’ICTEMiguel Mirones.

L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto i el regidor delegat de turisme i platges, Vicent Mascarell, van ser els encarregats de recollir els reconeixements atorgats a la nostra ciutat.

D’una banda, es va entregar el diploma que acredita que la platja Nord ha renovat el segell “Q” de qualitat que certifica que la platja compleix amb exigents criteris de qualitat, seguretat, rigorositat i professionalitat en la gestió i en els serveis que ofereix. Per l’altra, es va atorgar el reconeixement a l’oficina de turisme de Gandia per l’excel·lent servei prestat a veïns i turistes que ens visiten.

A més, durant l’esdeveniment, on van estar representants dels millors municipis turístics del país, es van entregar els diplomes “S” de sostenibilitat. En aquest cas, la platja Nord, la platja de l’Auir i les oficines de turisme de Gandia i la platja, van ser reconegudes amb aquesta distinció, que avala la bona faena que es realitza després de superar una estricta auditoria que comprova l’aplicació dels Objectius de Desenvolupament Sostenible.

Articles relacionats