16.5 C
Gandia
Dimarts, 16 abril, 2024

Tavernes reclama a Madrid solucions definitives al greu problema de la regressió de les platges

Tavernes de la Valldigna ha tornat a reclamar solucions definitives al greu problema de regressió que pateixen les seues platges sumant-se a la concentració davant el Congrés dels Diputats de Madrid impulsada per l’associació Som Mediterránea.

Més de 50 veïns, veïnes i residents de la platja vallera han acudit a Madrid per a participar en la manifestació en defensa del litoral que ha tingut lloc des de la Puerta del Sol fins a les portes del Congrés, juntament amb la resta de municipis afectats per la regressió en tota la costa espanyola, que han sumat en total més de 1.000 participants.

L’Ajuntament i la població vallera han alçat de nou la veu i mostrar unitat pels carrers de Madrid per tal d’exigir solucions per tal que arriben solucions de les administracions que tenen les competències de la costa.

L’alcalde de Tavernes, Sergi González, ha destacat “que hem tornat a mostrar força i unió en una problemàtica que ens afecta a totes i tots. Ens hem mobilitzat fins a Madrid perquè estem amb l’aigua al coll i calen actuacions urgents per part de les institucions estatals per a protegir les platges de Tavernes i totes les edificacions”.

Articles relacionats