Gandia tramita 319 peticions d’ajudes directes «Parèntesi»

– Gandia tramita 319 peticions d’ajudes directes «Parèntesi», per microempreses i autònoms afectats per la pandèmia en els primers quatre díes

L’Ajuntament de Gandia va obrir el passat dilluns i fins al pròxim 12 de març, el període de sol·licitud de les ajudes directes «Parèntesi», per microempreses i autònoms afectats per la pandèmia, dins del Pla Resistir de la Generalitat Valenciana. D’aquesta manera, en poc menys de quatre dies s’han rebut un total de 319 peticions.

Aquesta nova línia d’ajudes suposa la mobilització d’un total de 2,7 milions d’euros que han estat aportats en un 62,5% per la Generalitat Valenciana, un 22,5% per la Diputació de València i un 15% per l’Ajuntament de Gandia. L’Ajuntament de Gandia ha fet una aportació de 400.000 euros. Aquesta nova línia d’ajues preveu que els beneficiaris puguen rebre una ajuda directa de fins a 4.000 euros.

Les persones o microempreses interessades a sol·licitar aquestes ajudes, poden consultar les bases i realitzar la tramitació en gandia.sedelectronica.es o fer les seues consultes telefonant al 96 295 95 59 o enviant un correu electrònic a plaresistir@gandia.org.

Et Pot Interessar