13.4 C
Gandia
Dilluns, 5 desembre, 2022

Compromís per Ròtova expulsa a Gustavo Morant del Grup Municipal

Compromís per Ròtova expulsa Gustavo Morant del Grup Municipal

– El grup municipal sol·licitarà la renúncia a les actes als regidors Gustavo Morant i Ana Puig.

En la reunió de divendres, 12 de febrer, el Grup Municipal Compromís a l’Ajuntament de Ròtova ha acordat expulsar Gustavo Morant. En el cas de la  regidora, Ana Puig, se li havia donat un vot de confiança. En les hores prèvies a la reunió, els regidors Gustavo Morant i Ana Puig han manifestat per escrit la voluntat de deixar de formar part del Grup Municipal Compromís per Ròtova. Tots dos queden com a regidors no adscrits.

Les darreres accions de Morant que van en contra de l’acció del govern,amb el vot en contra dels pressupostos, han motivat el pas. A més, els regidors van impedir l’aportació de fons municipals per a executar la subvenció rebuda per al control de l’enllumenat i de la qualitat de l’aire, i van impedir l’adhesió de Ròtova al Gabinet Psicopedagògic de la Mancomunitat i l’ampliació dels servicis d’Agent d’Ocupació i Desenvolupament i d’Arxiu de l’entitat, actituds emmarcades dins del transfuguisme polític.

Al regidor se li van retirar les competències el passat juliol de 2020 per faltes de respecte greus, falta de confiança i falta de participació i assistència en les reunions de coordinació.

Des del Grup Municipal s’ha acordat, a més, demanar la renúncia a l’acta, que és personal de cada regidor, perquè la gent que forma part del projecte puga defensar-lo i donar resposta a allò que votà el veïnat les passades eleccions municipals.

Articles relacionats