15.1 C
Gandia
Dimecres, 30 novembre, 2022

Gandia torna a ser l’escenari d’una superproducció cinematogràfica

– El Palau de Gandia, escenari de la superproducció espanyola de caràcter internacional ‘Glow and Darkness

– L’alcaldessa Diana Morant visita el rodatge de la sèrie, ambientada en l’època de Sant Francesc d’Assís (segle XII)

– L’arribada d’aquest projecte, dirigida per José Luis Moreno, és fruit de la feina que l’àrea de Turisme realitza Dins el projecte ‘Gandia Film Office’

– Durant aquesta setmana prop de 120 persones de l’equip de gravació s’allotgen en hotels de Gandia

Gandia és aquests dies una ciutat de cinema. L’alcaldessa, Diana Morant, acompanyada pel regidor delegació de Turisme, Vicent Mascarell, han visitat el Palau Ducal per conéixer tot el dispositiu que s’ha posat en marxa amb motiu del rodatge de la superproducció espanyola de caràcter internacional ‘Glow and Darkness‘, que s’està gravant a Gandia. Morant i Mascarell foren rebuts per l’equip directiu de la sèrie i la directora de Palau Ducal, Balbina Sendra.

Es tracta d’una sèrie amb un repartiment de luxe que s’estrenarà el 2021 en les principals plataformes de pagament. Està ambientada al segle XII i conta la vida de Sant Francesc d’Assís. La sèrie està dirigida i produïda per José Luis Moreno, autor d’incomptables èxits televisius, i ha permés que durant aquesta setmana prop de 120 persones s’allotgen en hotels de Gandia i la platja amb repercussió positiva en la restauració i hostaleria local.

El rodatge disposa d’un càsting excepcional i un equip tècnic amb àmplia experiència. L’elenc internacional presenta actors de gran prestigi com Joan CollinsJane SeymourDennise Richards a més d’actors espanyols com Eduardo Noriega i Fernando Gil. Un altre dels actors del rodatge a Gandia es Bruce Davison, guanyador del Globus d’Or per ‘Companys inseparables’ 1991 i ‘Vides creuades’ 1993.

L’arribada a Gandia d’aquest tipus de produccions és fruit de la feina que des del departament de Turisme es realitza dins el projecte “Gandia Film Office” i que ha possibilitat que la ciutat rebera fa dos anys un viatge d’experts en localització per al cinema i la televisió. Una iniciativa realitzada conjuntament amb València Turisme i que ha possibilitat que l’última pel·lícula de director Javier Fesser o un dels spots de ‘La Casa de Papel‘ hagen estat rodats a Gandia.

Diana Morant declarat després de la visita: “És una gran notícia que, un cop més, s’haja elegit Gandia per rodar part d’aquesta superproducció espanyola de caràcter internacional”. “Durant la visita hem pogut conéixer com es treballa en una sèrie d’aquest tipus. Tenim ja moltes ganes de veure la sèrie el pròxim mes de gener i que tothom puga conéixer el nostre Palau Ducal”.

Articles relacionats