18.6 C
Gandia
Diumenge, 25 febrer, 2024

El gandià Toni Pont es proclama per segon any campió de Copa d’Espanya d’ultraciclisme

El ciclista de Gandia Toni Pont s’ha proclamat per segon any consecutiu Campió de la Copa d’Espanya d’Ultraciclisme en el circuit de velocitat Ricardo Tormo de Xest.
La carrera es va complicar per al gandià atès que va patir una caiguda quan encara li restaven 21 hores de competició però, malgrat els forts dolors en les articulacions d’una mà i el muscle, va continuar, va aconseguir recórrer els 636 quilòmetres que li van valdre per a aconseguir els punts necessaris per a tornar a alçar-se amb el títol de la Copa que havia liderat des de la primera prova disputada a Montmeló el passat mes d’abril.
El títol individual de Campió d’Espanya se’l va emportar Julián Sanz, qui a més va batre el rècord d’Espanya de la distància amb 889 quilòmetres en un circuit ràpid i molt propici per als rècords que a més va comptar amb una perfecta climatologia.
Per equips els guanyadors van ser els quatre ciclistes valencians de l’Orquin Delikia, José Manuel Moreno, Vicente Perales, Oscar Perales i Ximo Ortega, els qui amb 972 quilòmetres també van batre el rècord de la prova.
La participació va ser molt alta en totes les categories i l’ultra ciclisme es va afermant com a modalitat esportiva.

Articles relacionats