16.5 C
Gandia
Dimarts, 16 abril, 2024

Gandia supera ja el 85% d’ocupació hotelera per a l’agost 


Gandia es prepara per a rebre milers de visitants durant el mes d’agost i ho fa amb els seus hotels a un 85% d’ocupació a falta de les reserves i les estades decidides a última hora. Tot i aquesta xifra, alguns establiments de la ciutat es troben en el que es coneix com a plena ocupació tècnica, ja que superen el 95%.

El regidor delegat de Turisme, Vicent Mascarell, ha valorat positivament les dades. “Les dades vénen a avalar les previsions. Estem realment en dades històriques: que estiguem en plena temporada aproximant-nos a un 90% d’ocupació hotelera és de rècord. En qualsevol cas, esperem poder consolidar aquesta tendència, a veure les reserves d’última hora, que sempre poden provocar una ocupació encara més gran“.

El regidor ha mostrat la satisfacció del Departament de Turisme. “Estem treballant amb el sector perquè aquesta siga una magnífica temporada, una temporada que ja porta la normalitat i ens situa a nivells de rècords històrics. No només al sector hoteler, sinó també al sector d’apartaments turístics i l’hostaleria, que és més que evident que és plena. Comencem un cap de setmana de rècord. Tenim moltes coses a celebrar després dels dos anys de pandèmia“.

Articles relacionats