17.8 C
Gandia
Dimecres, 21 febrer, 2024

MOLL MOTOR estrena el primer “Vive” de la Comunitat Valenciana.

– El model de carsharing 100% elèctric d’Hyundai arriba a La Font d’en Carròs

Aquest matí, en el saló de plens de l’Ajuntament de La Font d’en Carròs, es duia a terme la presentació del nou model ecològic de vehicles  compartits Vive d’Hyundai Moll. El projecte que lidera en la zona Moll Motor, cerca fomentar en el municipi una mobilitat sostenible amb un cotxe totalment elèctric. 

A fi de donar a conéixer aquesta ferma aposta per la cura de l’entorn, es donaven cita autoritats municipals, directius d’Hyundai i del  concessionari Moll Motor, a l’Ajuntament de La Font d’en Carròs. L’acte ha comptat amb la presència  de: Pablo Puig, alcalde de la localitat, Jorge TaracenaManager d’Hyundai Motor Espanya, i Javier i Víctor Moll, CEOs de Moll Motor.

La Font d’en Carròs ha sigut el municipi triat per Moll Motor per a ser pioner a la Comunitat Valenciana i un dels primers d’Espanya a disposar d’aquest servei.

Mitjançant una APP que només poden descarregar els censats en el municipi, els usuaris podran reservar, obrir i arrancar l’Hyundai amb el seu dispositiu mòbil.

Per a Moll Motor, que sempre s’ha involucrat i ha fet costat als municipis, suposa una satisfacció immensa poder acostar als ciutadans de La Font d’en Carròs una mobilitat més eficient i sostenible. Un projecte que a més va de la mà d’Hyundai, marca automobilística líder en electrificació i l’única del mercat amb les 5 tecnologies elèctriques: hidrogen, energia elèctrica, híbrid, híbrid endollable i microhíbrid.

Moll ha posat a la disposició del municipi un fantàstic Hyundai Kona 100% elèctric, amb una autonomia de 484 km, juntament amb una estació de càrrega.

Moll Motor ha volgut agrair la predisposició de l’Ajuntament de La Font d’en Carròs en el desenvolupament del projecte, en el qual han sigut pilots a la Comunitat Valenciana, a l’equip d’Hyundai per la seua ajuda i implicació, i als mitjans de comunicació que han sigut presents hui en l’esdeveniment, manifestant que “ha sigut un grandíssim honor per a nosaltres ser impulsors d’aquest model en el municipi de la mà d’Hyundai”.

Articles relacionats