Gandia serà seu de la fase final de la Primera Divisió nacional de beisbol

El camp de beisbol de la platja de Gandia acollirà del 14 al 17 de setembre la fase final de Primera Divisió Nacional de beisbol. La competició ha estat presentada aquest dimarts en roda de premsa per la regidora delegada d’Esports, Lydia Morant i el president del Gandia Beisbol Club, Enrique Belda.

Lydia Morant ha explicat que la competició se celebrarà en dos seus. D’una banda, els equips del Grup A integrat pel C.B.S. Antorcha València, La Isla, Sevilla Red Sox i C.B.S. Miralbueno disputaran els seus encontres a València del 14 al 16 de setembre. mentre que Gandia acollirà els enfrontaments entre el Gandia Beisbol Club, l’C.B.S. Rivas i l’Hèrcules l’Hospitalet durant les mateixes dates. A partir d’ací, es disputaran les semifinals en ambdues seus mentre que els partits per decidir els quatre primers classificats es disputaran el 17 de setembre a la nostra ciutat durant el matí.

«Des de l’Ajuntament de Gandia no podem fer res més que agrair l’esforç que realitza el Club de Beisbol Gandia per organitzar aquest tipus d’esdeveniments esportius que atrauen la nostra ciutat a centenars de persones i que poden aprofitar la seua estada per a conéixer tot el potencial turístic, gastronòmic i cultural que tenim» va declarar la regidora d’Esports.

Per la seua banda, Enrique Belda afirma que «estem molt il·lusionats per arribar per segon any consecutiu a aquesta fase final on haurien d’estar els vuit millors equips del país. L’excepció és el grup Nord-oest que per qüestió pressupostària no pot acudir» i afegia que «gràcies a les ajudes i el suport de l’Ajuntament de Gandia podem organitzar aquest tipus d’esdeveniments que són un referent a Espanya«.

Et Pot Interessar