La “carxofa” d’À Punt ja busca a Ximo Puig

À Punt ja té imatge corporativa i les seues “carxofes” ja han eixit al carrer en un acte que l’oposició a les Corts Valencianes ha considerat “inadequat”. S’ha celebrat el Botànic, escenari del pacte polític que va donar lloc a l’actual Consell, i la primera imatge de la “carxofa” ha estat la que busca la veu del president, Ximo Puig. Són gestos que s’hagueren pogut evitar, en opinió dels partits de l’oposició. 

Àpunt ha anunciat este dimarts que abans d’acabar l’any engegarà un lloc web, on hi haurà sobretot continguts infantils, i iniciarà les emissions de ràdio, “amb poques hores” i un magazin de cultura-societat i música.

Així ho ha explicat la directora general de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació de la Comunitat Valenciana, Empar Marco, en l’acte de presentació de la identitat visual de la plataforma multimèdia À Punt, celebrat en el Jardí Botànic de València.

Marco, qui ha defès el treball que s’està fent per a retornar el servici públic de ràdio, televisió i web als ciutadans, ha apuntat que si no hi ha “imponderables”, la televisió arrancarà les seues emissions durant el primer trimestre de 2018.

Et Pot Interessar