22.6 C
Gandia
Diumenge, 14 abril, 2024

Gandia reprén l’activitat de #CulturaAlsBarris

• La música en directe torna al carrer de forma segura amb les actuacions dels grups locals Invers i Fukushima, aquest dissabte, 22 de maig, a les 19 h i 20 h, respectivament, a la plaça de la Marina del Grau. Entrada gratuïta.

El regidor delegat de Cultura, Nahuel González, acompanyat del membre fundador del grup gandià Fukushima, Pipe, ha anunciat aquest matí que l’Ajuntament reprén el programa municipal #CulturaAlsBarris, amb música en directe. Així, aquest dissabte 22 de maig, a la plaça de la Marina del Grau, hi actuaran els grups locals Invers (19 h) i Fukushima (20 h).

“Tornem apostant pels concerts al carrer, en aquests moments on la cultura és tan necessària i important. I ho fem a la plaça de la Marina, un espai molt reivindicat per a la realització d’activitats culturals. A més, de forma gratuïta i segura”. González ha destacat l’aposta pels grups de Gandia que, com en el cas de Fukushima, són dels més importants de la ciutat amb una destacada trajectòria en el rock i el metall i un compromís solidari. “Pràcticament tots els grups de la borsa d’artistes locals han tingut ja una actuació. Cal apostar per la música en directe i els nostres grups”.

Per la seua banda, Pipe ha fet “una crida a la gent perquè no tinga por a tornar a gaudir de les actuacions en directe”.

Articles relacionats