5.3 C
Gandia
Dimecres, 1 febrer, 2023

El Poliesportiu Municipal de Gandia reprén els cursos de natació per a l’estiu 2021

• Estan dirigits a xiquets i xiquetes, joves, adult i embarassades. En el cas de la infància és necessari saber nadar per a evitar el contacte amb els/les monitores i poder garantir les mesures de seguretat anti-Covid.

• Lydia Morant, regidora d’Esports i Joventut: “Esperem que els cursos siguen ben acollits i que tota la gent que està desitjant tornar a les piscines i as cursos dirigits puga fer-ho, perquè des del Servei d’Esports ficarem tots els mitjans perquè així siga”.

• Cal matrícula presencial després de demanar cita prèvia al servei d’Esports a través del telèfon 96 295 94 00 o mitjançant l’apartat ‘Cita Prèvia’ de la web de l’Ajuntament de Gandia: https://app.bookitit.com/es/hosteds/widgetdefault/24faf0a53857744f769bbdc73fd2b305d#s.

• Les inscripcions es podran renovar del 14 al 25 de juny per al mes de juliol, i del 19 al 23 de juliol per al mes d’agost.

La regidora delegada d’Esports i Joventut, Lydia Morant, ha anunciat aquest matí que el Poliesportiu Municipal de Gandia torna a acollir els cursos de natació i Aquagym per als mesos de juny, juliol i agost que s’ofereixen a xiquets i xiquets, joves, adults i embarassades, i que s’iniciaran el pròxim 1 de juny.

Així, Morant ha explicat que per a gaudir d’aquest servei, les persones interessades hauran de matricular-se de manera presencial després de sol·licitar una cita prèvia al servei d’Esports a través del telèfon o de l’enllaç de ‘Cita Prèvia’ a la web de l’Ajuntament https://app.bookitit.com/es/hosteds/widgetdefault/24faf0a53857744f769bbdc73fd2b305d#s.

Una vegada formalitzada la matricula, els usuaris hauran d’adquirir per 3 € un dispositiu de proximitat amb tecnologia MIFARE per a controlar l’accés a les instal·lacions esportives municipals.

Pel que fa a la programació per a la infància, els cursos d’iniciació són intensius (de dilluns a divendres) i duraran 45 minuts amb un descans de 15 minuts entre torns per tal d’evitar aglomeracions. En aquest cas, “el requisit perquè aquest públic puga participar és saber surar i tindre una mínima autonomia dins de l’aigua, ja que l’equip de monitoratge no pot oferir assistència dins de l’aigua per tal de mantindre les mesures de seguretat”, ha aclarit Morant.

Finalment, la responsable d’Esports espera “que els cursos siguen ben acollits i que tota la gent que està desitjant tornar a les piscines i as cursos dirigits puga fer-ho, perquè des del Servei d’Esports ficarem tots els mitjans perquè així siga”.

En quant joves i adults, els cursos són de 2 (dimarts i dijous) o 3 dies (dilluns, dimecres i divendres) per a tots els nivells amb la mateixa duració que al cas anterior. Els cursos d’embarassades són de 3 dies (dilluns, dimecres i divendres) amb la mateixa duració de 45 minuts i 15 de descans. Per últim, els cursos d’Aquagym per a adults són de 3 dies (dilluns, dimecres i divendres) amb el mateix itinerari de temps.

Les inscripcions ja estan obertes i els períodes de renovació són del 14 al 25 de juny per al mes de juliol, i del 19 al 23 de juliol per al mes d’agost.

Articles relacionats