18.6 C
Gandia
Dimarts, 28 novembre, 2023

Gandia reprén de nou el cicle #CulturaAlsBarris

• El dissabte 23 d’octubre, a la plaça del Jardinet, actuació musical dels grups de la comarca: KELA (19.00 h) i SOUNDCHEK (20.00 h). Gratuïts.

• El diumenge 31 d’octubre, a les 12.00 h, Teatre i tallers en família amb “Teobaldo el Juglar”. Plaça de Santa Anna.

• Nahuel González, regidor de Cultura: “Continuem amb l’aposta i el suport dels nostres músics, gràcies a la borsa d’artistes locals. La tardor és un bon moment per a gaudir de la cultura al carrer i, a més, tornant a la normalitat d’una forma segura”.

El regidor de Cultura, Nahuel González, ha anunciat aquest matí el retorn del cicle exitós #CulturaAlsBarris. En aquesta ocasió amb música i teatre al carrer.

Així, el dissabte 23 d’octubre, a la plaça del Jardinet, hi actuaran dos grups musicals de la comarca: KELA (19.00 h) i SOUNDCHEK (20.00 h). Seran gratuïts, amb cadira i l’aforament no està limitat al ser en el carrer.

“A poc a poc incorporem també el teatre i la música als carrers de Gandia, de la mà dels nostres músics, gràcies a la borsa d’artistes locals. De forma paral·lela a l’ambiciosa programació dels nostres contenidors culturals. La tardor és un bon moment per a tornar a gaudir de la cultura, tornant a la normalitat d’una forma segura”, ha destacat González.

Articles relacionats