11.5 C
Gandia
Dimecres, 21 febrer, 2024

El barri de Corea continua renovant-se amb la reforma integral del carrer Cardenal Cisneros

• Dimarts que ve s’inicien les obres de reforma integral d’un tram del carrer Cardenal Cisneros amb 142.000 euros

• Inma Rodríguez: “Es tracta d’una demanda de feia anys per a dotar aquest carrer del barri de Corea amb més i millors serveis, amb la qual cosa el veïnat guanyarà en qualitat de vida”.

• Miguel Ángel Picornell: “Ja hi havia una part que complia el Pla Director, però s’havia quedat pendent el tram entre els carrers Magistrat Català i Poeta Llorente que ara anem a fer realitat”.

La presidenta de la Junta de Districte de Corea, Inma Rodríguez, i el regidor de Serveis Bàsics al Ciutadà i Qualitat Urbana, Miguel Ángel Picornell, han anunciat aquest matí en roda de premsa que està previst que dimarts que ve, 19 d’octubre, s’inicien les obres de reurbanització del carrer Cardenal Cisneros, en el tram comprés entre els carrers Magistrat Català i Poeta Llorente, amb una inversió procedent de fons municipals de 142.000 euros i un termini d’execució de tres mesos.

“Es tracta d’una demanda de feia molt de temps, tant dels veïns del carrer com de la mateixa Associació de Veïns de Corea. Així, anem a renovar integralment aquest tram de Cardenal Cisneros, incloses les xarxes de clavegueram i d’aigua potable que són antigues”, ha destacat Rodríguez, qui ha indicat que “ahir, dijous, vam convocar una reunió informativa en el centre social de Corea, amb l’assistència de l’Associació de Veïns, l’Associació de Comerciants, tècnics de l’ajuntament i veïns del mateix carrer per a explicar en detall el projecte, posant-nos a disposició del veïnat i els comerços per a qualsevol dificultat que puga sorgir mentre duren les obres, perquè volem que es desenvolupen correctament i el més ràpid possible”.

Articles relacionats