GANDIA REP UN RECONEIXEMENT ESPECIAL PELS TRENTA ANYS CONSECUTIUS DE BANDERA BLAVA

L’alcaldessa i màxima responsable de Turisme de la Ciutat, Diana Morant, ha rebut aquest matí a València els certificats que acrediten i premien la neteja i serveis que oferix la platja de Gandia.

Durant la trobada, Morant ha recollit el reconeixement en forma de banderes blaves per a la platja Nord, l’Aula Natura i la Senda Blava. «Uns guardons que valoren la feina feta des del govern municipal i tots els departaments implicats per fer valdre un dels millors recursos de la nostra ciutat», ha declarat Morant.

Cal destacar que en el cas de la Bandera Blava, Gandia és un dels set municipis de tot Espanya que ha rebut el guardó durant 30 anys. Per això, durant l’acte celebrat aquest dimarts, s’ha realitzat un reconeixement especial a aquests set municipis que han destacat per la cura de les seues platges.

Este dimecres dia 15 es procedirà a la tradicional hissada de les banderes que ha rebut la ciutat a la platja de Gandia a partir de les 11.00 hores. Es tracta de la bandera d’Ecoplayas, Iso 9001, la bandera Q ICTE, AENOR ISO 14001 i la bandera blava que atorga ADEAC.

Finalitzat l’hissat de banderes es realitzarà una sembra d’espècies autòctones en la Senda Blava.

Et Pot Interessar