14.3 C
Gandia
Diumenge, 2 abril, 2023

Gandia rebrà prop d’un milió d’euros dels Fons de Cooperació Municipal

– Els Fons de Cooperació Municipal són finançats per la Diputació de València i la Generalitat atorguen a Gandia prop d’un milió d’euros

– Aquests fons serviran per a implementar i completar accions ja posades en marxa per l’executiu municipal

Gandia rebrà un total de 994.289 euros procedents dels fons de cooperació locals aprovats durant els darrers dies per part de la Generalitat Valenciana i la Diputació de València. Aquest fons té per objecte garantir la suficiència financera de les entitats locals de la Comunitat i potenciar-ne l’autonomia local sobre la base del principi de subsidiarietat, mitjançant el finançament global de la seua activitat.

Aquest Fons, gestionat per la Generalitat Valenciana, promou l’equilibri econòmic dels ens locals de la Comunitat i la realització interna del principi de solidaritat, a fi de contribuir que els diferents nuclis i entitats de població compten amb la dotació adequada per a la prestació dels serveis de competència local.

Amb aquesta liquiditat, des de l’Ajuntament de Gandia s’enfrontarà, entre altres aspectes, a implementar i completar accions ja posades en marxa per l’executiu municipal.

Articles relacionats