16.6 C
Gandia
Dimecres, 22 març, 2023

“Bombers Pel Món i Bombers Forestals” de València fan una expedició solidària per al poble ucraïnés

Demà, 29 de març, ix de València una expedició solidària rumb a Cracòvia (Polònia) amb diferent material d’assistència, metge i una altra ajuda a persones refugiades d’Ucraïna.

Aquesta expedició ha estat organitzada per “Bombers Pel Món i Bombers Forestals”. A més, es traslladarà material d’equipament per als cossos de bombers de les ciutats ucraïneses afectades pels atacs.

De retorn a Espanya, es traslladarà fins al nostre país a 20 persones refugiades, que seran acollides en un poble de Zamora, en una acció coordinada per l’ONG Bombers Acció Nord.

L’expedició de València està integrada per set bombers, cinc bombers forestals i dues infermeres, amb sis furgonetes, tres del servei de Bombers de l’Ajuntament de València i tres de particulars.

S’ha rebut col·laboració de la Prefectura de Bombers de València, FAMPA, Bombers Voluntaris de Cofrents, Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil de València, la Protectora d’Animals de Xest, l’empresa Sumedex i la Falla Cadis Dénia.

L’eixida de l’expedició a Ucraïna tindrà lloc demà, dimarts 29 de març, a les 12 hores al Parc Central de Bombers de València.

Articles relacionats