10.8 C
Gandia
Dissabte, 26 novembre, 2022

Gandia prorrogar els convenis amb els clubs esportius per facilitar liquiditat

· Lydia Morant: “La nostra idea és tornar a aconseguir que els clubs tinguen la seua aportació econòmica a principi de temporada i evitar que patisquen les entitats i els seus treballadors un perjudici per culpa de les restriccions de la pandèmia”

La regidora delegada d’Esports, Lydia Morant, ha informat que ahir es va celebrar una nova reunió de Consell d’Esports on van participar totes les formacions polítiques amb representació a l’Ajuntament de Gandia a més de representants dels clubs esportius de la ciutat.

Durant la primera trobada de l’organisme en 2021, celebrat telemàticament, la regidora ha explicat que s’ha acordat amb els clubs i entitats esportives prorrogar les subvencions ordinàries per a aquest any per tal que es puga efectuar el pagament com més aviat millor igual que es va realitzar el passat any.

“La nostra idea és tornar a aconseguir que els clubs tinguen la seua aportació econòmica a principi de temporada i evitar que patisquen les entitats i els seus treballadors un perjudici per culpa de les restriccions de la pandèmia”.

Morant també va informar que dins del Pla resistir hi ha una línia d’ajudes per al sector esportiu per la qual cosa, clubs, gimnasos i autònoms que es dediquen a l’esport.

D’altra banda, es va informar de les actuacions que es realitzaran durant aquest any en les instal·lacions i infraestructures esportives al llarg del 2021 i que ascendiran a un total de 700.000 euros. Pel que fa a la partida pressupostària per al present exercici s’ha explicat que ascendirà a 310.000 € i que es mantindrà respecte a l’any 2020.

La Gala de l’Esport d’aquest any també va tindre el seu protagonisme, ja que s’han recollit propostes per començar a treballar en un esdeveniment on esportistes i clubs de Gandia puguen tindre un reconeixement i una participació important durant l’esdeveniment que es realitzarà durant el pròxim mes de novembre.

Articles relacionats