11.4 C
Gandia
Diumenge, 27 novembre, 2022

Dades molt esperançadores de la pandèmia a la Safor: Cap mort, baixada pressió hospitalària i reducció de nous contagis

Les dades de l’evolució de la pandèmia a la Safor són molt esperançadores, una clara invitació a continuar amb la màxima responsabilitat en el compliment de les mesures sanitàries i les restriccions de mobilitat han sigut les eines que han fet alcançar la rebaixa gradual de la incidència acumulada a la Safor.

No comptabilitzar un dia més cap defunció a la comarca, que a l’Hospital Comarcal Francesc de Borja, segons es notificava en el dia d’ahir, hi han 59 nou persones ingressades per coronavirus i que d’elles, 19 malalts necessiten atenció mèdica a la Unitat de Vigilància Intensiva, i que el nombre de nous casos positius siga de 13, són dades per a creure que les mesures adoptades eren necessàries i que han donat resultat.

D’altra banda la Conselleria de Sanitat va notificar, en l’actualització dels brots de coronavirus, dos nous brots a la Safor en concret a:

· Gandia: 3 casos. Àmbit educatiu

· Villalonga: 6 casos. Origen social

Comunitat Valenciana

– La Comunitat Valenciana registra 660 nous casos de coronavirus i 6.387 altes

– Sanitat ha administrat ja 223.982 dosis de la vacuna contra el coronavirus

La Comunitat Valenciana ha administrat un total de 223.982 dosis de la vacuna contra el coronavirus.

D’altra banda, s’han registrat 660 casos nous de coronavirus confirmats per prova PCR o a través de test d’antígens des de l’última actualització, que situen la xifra total de positius en 364.807 persones.

Des de l’última actualització s’han registrat 6.387 altes a pacients amb coronavirus. D’acord amb les dades registrades, en aquests moments hi ha 30.337 casos actius, la qual cosa suposa un 8,06% del total de positius.

Els hospitals valencians tenen, actualment, 2.355 persones ingressades, i d’elles 493 necessiten atenció mèdica a la Unitat de Vigilància Intensiva.

A més, s’han registrat 44 defuncions per coronavirus des de l’última actualització, per la qual cosa el total de defuncions des de l’inici de la pandèmia és de 6.002 persones.

Articles relacionats