23.9 C
Gandia
Diumenge, 4 juny, 2023

Gandia projecta “La mort de Guillem” al Teatre Serrano

• Dimecres 21 d’abril, a les 19 h, al Teatre Serrano. Venda anticipada a la Casa de Cultura i a instanticket. Preu d’entrada: 4 €/ 3 € reduïda.

• El film del director Carlos Marqués-Marcet narra l’assassinat de Guillem Agulló i Salvador, un jove de 18 anys assassinat d’una punyalada en el cor per un grup de neonazis l’11 d’abril de 1993.

• En acabar la projecció hi haurà col·loqui amb Rafa Molès (un dels productors) i Betlem Agulló (germana de l’assassinat).

• Nahuel González, regidor de Cultura: “En aquest cas, a través de la cultura i el cinema, la ciutadania valenciana ha mostrat el seu suport a la defensa contra el feixisme i la intolerància”.

L’Ajuntament de Gandia organitza la projecció de la pel·lícula “La mort de Guillem”, que narra l’assassinat de Guillem Agulló i Salvador, un jove de 18 anys militant de l’esquerra independentista i contra el feixisme. Guillem va ser assassinat d’una punyalada en el cor per un grup de neonazis l’11 d’abril de 1993. Destrossats, els seus pares, Guillem i Carme, lluitaran perquè no es manipule la mort del seu fill i no siga considerada fruit d’una simple baralla entre bandes. El camí, ple d’obstacles i amenaces, i enmig d’una guerra mediàtica, estarà a punt de destrossar la família, que haurà d’aprendre a viure portant el dol per la mort d’un fill mentre lluita per la seua memòria, que, a poc a poc, es converteix en el símbol d’una causa que ells no s’haurien pensat mai que encapçalarien.

Gandia projecta La mort de Guillem al Teatre SerranoNahuel González, regidor de Cultura: “És un orgull poder reproduir la pel·lícula on es recrea la vida d’Agulló, que va ser assassinat per defendre els valors democràtics; un exemple de com, a través de la cultura i el cinema, la ciutadania valenciana ha mostrat el seu suport a la defensa contra el feixisme i la intolerància”.

En acabar la projecció hi haurà col·loqui amb Rafa Molès (un dels productors) i Betlem Agulló (germana de l’assassinat).

“La mort de Guillem”, obra del director Carlos Marqués-Marcet, es projectarà dimecres 21 a les 19 h al Teatre Serrano.

Venda anticipada a la Casa de Cultura i a instanticket. Preu de l’entrada: 4 €/ 3 € reduït

Articles relacionats