9.3 C
Gandia
Divendres, 3 febrer, 2023

Miriam Martínez presenta les seues credencials per a Tòquio 2021

– L’atleta paralímpica del Garbí Beltelgeux Christeyns aconsegueix la plata i acumula experiència internacional de cara a Tòquio

Miriam Martínez va tancar amb medalla de plata la seua participació en el Gran Prix de Jesolo (Itàlia) en la qual és la seua segona aparició internacional després de la prova celebrada a Dubai el mes de febrer.

L’atleta paralímpica del Garbí Beltelgeux Christyens, que va viatjar acompanyada de la seua entrenadora la gandiana Ainhoa Martínez, va aconseguir la segona posició en el llançament de pes amb una marca de 9,30, encara lluny dels 9,97 de la mínima d’accés directe als Jocs Paralímpics de Tòquio, però prop dels seus registres anteriors. La seua millor marca fins hui és 9,57, però la seua actuació al país transalpí li manté en la línia que li ha portat a ser fixa ja en les aparicions internacionals de la selecció espanyola.

Miriam i Ainhoa van arribar a Gandia, després d’un viatge amb escala a Barcelona, i ja preparen el pròxim compromís que probablement serà a Gandia amb motiu del Provincial Absolut del pròxim cap de setmana. El gran objectiu abans de Tòquio és el Campionat d’Europa que es disputarà en la localitat polonesa Bydgoszcz.

Articles relacionats