13.2 C
Gandia
Diumenge, 3 desembre, 2023

Gandia programa teatre, cinema i una exposició amb motiu del Dia Contra la Violència de Gènere

La vicealcaldessa i regidora d’Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives de l’Ajuntament de Gandia, Lorena Milvaques, ha presentat les activitats organitzades amb motiu del 25 de Novembre, Dia Internacional contra la violència de gènere.

Este dimecres s’ha pronunciat la conferència sota el títol “La invisibilitat de les dones sense llar”, organitzada per Cáritas Gandia, a càrrec de Clara Naya, de l’Associació “Lola, no estàs sola”.

Dijous, 22 de novembre, a les 19.30 h, al Teatre Serrano, es representarà l’obra “Passos lleugers”, de la companyia Crit Teatre. Preu: 3 €.

Divendres 23 de novembre, a les 12 h, a la plaça Major, està prevista la lectura del manifest i el lliurament dels premis del Concurs de Cartells 25 N, i la inauguració de l’exposició de tots els cartells a la planta baixa de l’Ajuntament.

Dimarts, 27 de novembre, en dues sessions a les 17 h i les 22.30 h, el Cine Pot projecta la cinta “En realidad, nunca estuviste aquí”, a la B. Preu: 4 €. Reduït: 3 €. Venda anticipada: Casa de Cultura i Instanticket.

Articles relacionats