10.8 C
Gandia
Dissabte, 26 novembre, 2022

Gandia primera ciutat a incorporar-se a la xarxa Xaloc 

 

· Una finestreta única, situada en l’Oficina de l’Habitatge, informarà la ciutadania sobre gestió i subvencions en matèria d’habitatge, rehabilitació d’edificis i regeneració urbana

· Diana Morant: “Disposar d’un habitatge digne és una qüestió prioritària. És un dret constitucional que hem de garantir. Per això, aquesta oficina cobra tanta importància”

· Rubén Martínez Dalmau: “Gandia és una ciutat capdavantera en les polítiques valencianes d’habitatge. Cada vegada que en el Consell abordem projectes d’aquest àmbit, sabem que a Gandia tenim un aliat”

 Gandia s’ha convertit en una ciutat referent en polítiques d’habitatge. L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, i el vicepresident segon del Consell i conseller d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, Rubén Martínez Dalmau, han signat aquest matí el conveni mitjançant el qual Gandia passa a formar part de la Xarxa de Municipis d’Oficines XALOC, una iniciativa impulsada per la Generalitat Valenciana destinada a canalitzar totes les actuacions en matèria d’habitatge i regeneració urbana previstes per la Generalitat Valenciana a Gandia.

Gandia, d’aquesta manera, es converteix en el primer municipi a incorporar-se a aquest projecte que pretén facilitar l’accés a una llar digna.

El conveni té validesa per un any amb la possibilitat de ser renovat durant quatre anys i té un import de 111.600 euros que permetran la contractació d’un arquitecte, un administratiu a més d’un jurista.

Amb aquesta ajuda l’Ajuntament de Gandia reforçarà més si cap les estratègies públiques en matèria d’habitatge que s’estan gestionant en els últims anys i que la situa, sense cap dubte, com a ciutat de referència en les polítiques de regeneració i renovació urbana.

Articles relacionats