12.7 C
Gandia
Dilluns, 27 març, 2023

Gandia presenta “Nits de Terrassa” al Centre Cívic Roís de Corella

– L’àrea de Convivència presenta una extensa programació amb monòlegs, música i cinema per als mesos de juliol i agost, des de les 22 h.

– Els assistents podran sopar al restaurant “Paradís de Glòria”, mentre hi veuen les actuacions, reservant al telèfon 606 60 49 17. O prendre-hi una consumició fins a omplir l’aforament.

– Si han pres totes les mesures preventives enfront de la Covid-19 i és obligatori l’ús de mascaretes.

“Dilluns presentarem el Casal d’Estiu per a xiquets i xiquetes de 4 a 12 anys, del 13 de Juliol al 7 d’agost, una programació que ens demanaren els nostres consellers i conselleres del Consell de la Infància de Gandia. Doncs, en la mateixa línia de retornar a la normalitat dins totes les mesures de seguretat, és un plaer col·laborar amb les activitats del Centre Cívic Roís de Corella. En aquest cas les organitzades des de l’àrea de Convivència junt amb el restaurant Paradís de Glòria”, ha assegurat Gil.

Des de la gerència del restaurant han assenyalat que “Fa ja un any aproximadament que em vaig fer càrrec del restaurant del Centre Cívic Roís de Corella. Volem oferir una programació lúdica per a tots i totes les persones del barri Roís de Corella. Facilitant que puguen gaudir d’aquest magnífic entorn”.

cartell generic a3

Articles relacionats