22.2 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

El PP de Gandia acusa de l’atur juvenil a la desídia del Govern Municipal

– L’atur juvenil arriba als 4.100 joves

– Aquestes dades evidencien que els joves en edats de 16 a 25 anys són els oblidats pel govern de la ciutat.

– Els joves populars, mostren la seua intranquil·litat amb les últimes dades facilitades per LABORA.

– Ronda: “aquest govern no té ni la més mínima preocupació per l’avindre dels joves gandians, exigim que actuen de manera urgent”.

Labora va publicar les dades relatives a l’atur registrat el mes de juny a la ciutat de Gandia. L’atur ha sofrit un augment del 35%, doblegant les xifres respecte a l’any anterior.

Els Populars s’obliden en els seus anàlisis d’una crisi conjuntural com la de la Covid-19. Fent una lectura més preocupant de les xifres d’aturats del mes de maig. Durant el mes de maig la població es trobava en una situació de confinament per l’Estat d’Alarma. 

Les xifres son certes en tan sols sis mesos ha augmentat el nombre d’aturats en 705 joves, fins a aconseguir els més de 4100 aturats.

En relació a les dades totals d’atur a Gandia, els joves suposen un 35% del total, dels quals 2.381 són dones i 1.719 són homes.

David Ronda, ha assenyalat que “els efectes post Covid estan sent un vertader drama per als milers de joves gandians i per als empresaris de la ciutat. Cada mes pugen les llistes de l’atur i no s’està fent gens de cas a les xifres per part del govern local”.

El president dels joves populars ha volgut remarcar que “en els mesos d’estiu són molts els joves gandians que estalvien els diners per a fer front als costos universitaris, a preparacions professionals i els mateixos lloguers, molts d’ells se senten ara mateix abandonats i veient-se truncat el seu futur professional o laboral”. “Exigim la creació d’un pla d’ocupació local juvenil urgent per a fomentar l’ús de la ciutat i facilitar la contractació de joves aturats, així com la creació de ‘Gandia et Beca’ que donava més de 40 llocs de treball en els mesos de juliol i agost”.

Per a concloure Ronda manifesta que “és de clara evidència que per al govern local de Diana Morant i el seu regidor de joventut, Lydia Morant, els joves són la seua última assignatura. Aquesta situació ens dona la raó que per al PSOE i Compromís mai els ha importat el futur dels joves. Els gandians han de buscar un treball fora de la ciutat”, afegint, “actuen d’una vegada i frenen aquesta pujada mensual, ja que el futur de tots ells depenen de vostés”.

Els populars canvien la seua política liberal per demanar una política mes Keneysiana on l’Ajuntament intervinga creant llocs de treball.

Articles relacionats