13.2 C
Gandia
Diumenge, 3 desembre, 2023

Gandia presenta el kit de platja segura que es distribuirà a les oficines de turisme

· El kit estarà a la venda a partir de demà a les oficines de turisme a un preu de tres euros

· Vicent Mascarell: “És un kit voluntari, no és obligatori per a passar el dia a la platja. Amb ell pretenem fer més visible els espais perquè siga més fàcil respectar les distàncies i entre tots mantinguem la seguretat”

Gandia ha presentat aquest matí el kit de platja segura. Una iniciativa posada en marxa pel departament de Turisme de l’Ajuntament de Gandia destinada a fer més fàcil el manteniment de la distància de seguretat a les seues platges.

Tal com ha indicat el regidor de l’àrea de Turisme, Vicent Mascarell, amb aquesta mesura el consistori pretén “traslladar a tota la ciutadania la necessitat de mantindre el distanciament social, també a la platja”. El kit està compost per quatre piquetes de fusta i quatre cintes que acaben delimitant l’espai destinat a una família ocupant un espai de 16 metres quadrats.

És un kit voluntari, no és obligatori per a passar el dia a la platja. Té un cost de tres euros i estarà disponible a partir de demà a les oficines de turisme. Amb ell pretenem fer més visible els espais perquè siga més fàcil respectar les distàncies i entre tots mantinguem la seguretat” va explicar Mascarell qui ha informat que els usuaris també s’ho poden elaborar a casa seua.

Durant tot l’estiu, les oficines de turisme distribuiran els 10.000 kits de platja segura als usuaris i banyistes que els adquirisquen en els punts de venda.

Fotografia Ajuntament de Gandia. Àlex Oltra

Articles relacionats