11.6 C
Gandia
Dimecres, 6 desembre, 2023

La practica totalitat dels menuts de 3 anys aniran als centres escollits

 • El 98,78 % dels xiquets i xiquetes de 3 anys aniran a centres escollits per les seues famílies
 •  El percentatge d’admesos provisionals en centres triats en primera o segona opció se situa en el 96,95 %, un punt i mig més respecte a l’any passat
 • Les llistes provisionals d’admesos es poden consultar en l’apartat ‘Llistes provisionals’ 

  La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ha publicat les llistes provisionals d’admesos als centres educatius sostinguts amb fons públics d’Infantil i Primària. Es poden consultar al portal consultar aquí en l’apartat ‘Llistes provisionals’.

  Després d’haver fet la baremació de totes les sol·licituds d’admissió que han dut a terme les famílies als centres sostinguts amb fons públics, s’ha pogut comprovar que el 98,78 % dels xiquets i xiquetes han sigut admesos en Infantil de 3 anys en algun dels centres que havien escollit les seues famílies.

  Pel que fa al percentatge d’admesos provisionals en primera o segona opció, la xifra és del 96,95 %, un punt i mig més respecte a l’any passat, que se situava en el 95,57 %.

  A les comarques d’Alacant, el percentatge d’admesos en alguna de les opcions que han triat les famílies per a Infantil de 3 anys ha sigut del 98,72 %, i en la primera o segona opció, el 97,32 %. A les comarques de Castelló, el resultat és del 99,34 % en alguna de les opcions triades i del 98,27 % en primera o segona opció. En el cas de les comarques de València, se situen en un 98,69 % de les opcions escollides i el 96,38 % en primera o segona opció.

  El període per a presentar reclamacions és fins al 3 de juliol i aquesta gestió es fa de manera fàcil i senzilla en el portal telematricula.es clicant en l’apartat ‘Al·legacions’. El 10 de juliol es publicaran les llistes definitives i del 13 al 29 de juliol es procedirà a la matriculació efectiva per al pròxim curs.

Articles relacionats