14.7 C
Gandia
Dilluns, 4 desembre, 2023

El Festival de Guitarra de Gandia es clausura amb les actuacions de David López i Paco Seco

Després de quatre intensos dies de cursos, tallers i concerts, el XIII Festival de Guitarra de Gandia posa fi a l’edició de 2020, molt marcada per la nova normalitat musical. Rubén Parejo, David Fons, Ausiàs Parejo i Pablo Baidez han donat sobrades mostres de la seua gran professionalitat, deixant la seua empremta en les produccions que ha realitzat el festival en el seu canal de vídeo de YouTube.

Si Rubén Parejo i David Fons van sorprendre amb la seua cuidada interpretació en pàgines tan delicades com la Sonata en Rem de Rebay, amb un mestratge només donat a intèrprets de gran solidesa, Ausiàs Parejo i Pablo Baidez van sorprendre el públic per la seua extraordinària habilitat. Ausiàs va fer una versió realment magnífica del dificilíssim Concert d’Aranjuez i es mostra, amb tan sols 14 anys, com un dels grans intèrprets de la guitarra clàssica a la Comunitat Valenciana, i un dels més joves (si no el que més) a interpretar aquesta obra cúspide del repertori guitarrístic.

Aquest dijous, David López i Paco Seco seran els encarregats de tancar aquest cicle de concerts que un gran nombre d’oïdors ha pogut seguir des de la seua casa en diferents països del món; no en va la guitarra és un instrument molt benvolgut dins i fora del país. El concert també es podrà seguir en diferit el dilluns 6 a les 20 h en un enllaç que s’anunciarà aquest divendres en la pàgina de Facebook del festival.

Les entrades, per raons sanitàries aproximadament un terç de l’aforament de la sala, es poden adquirir per mail a  festivalguitar.gandia@gmail.com o enviant WhatsApp al 676858647.

Articles relacionats