Gandia organitza paquets de turistes alemanys des de les Illles amb la línia de Trasmediterránea

El departament de Turisme de l’Ajuntament de Gandia ha aprofitat la reobertura de la línia marítima Gandia-Eivissa-Palma per a organitzar visites de turistes alemanys. La iniciativa, apunten fonts municipals, és fruit de la bona relació amb el departament comercial de Trasmediterranea, de la participació en les fires de Turisme al llarg de l’any, i els contactes establerts amb touroperadors i agències de viatge després de la implantació del ferri.

Dimecres 13 de juny tindrà lloc un Fam Trip organitzat per l’operador turístic All Sun (operador alemany amb seu a les Balears). Prop de 20 agències de viatge minoristes i receptius turístics, visitaran Gandia per conéixer la ciutat i començar a oferir-la com a destinació complementària als turistes que visiten les Illes balears.

La iniciativa està principalment dirigida al públic alemany, un turista que es caracteritza pel seu alt poder adquisitiu i que demanda cada dia més ofertes diferenciades que els permeten conéixer altres ciutats durant la seua estada de vacances.

Els viatges d’una jornada començaran a finals del mes de juny i es desenvoluparan una vegada a la setmana. Serà llavors quan els turistes alemanys visitaran Gandia coneixent no només la platja sinó que també s’han organitzat visites al centre històric, al Palau Ducal o el Museu Faller. Per això, tant el Museu Faller com el Palau Ducal, ampliaran el seu horari al migdia perquè els turistes coneguen tots dos espais.

L’alcaldessa de Gandia i màxima responsable en Turisme, Diana Morant, ha declarat que es tracta «d’una magnífica notícia que permetrà donar a conéixer la nostra ciutat al públic alemany. Hem treballat molt en les Fires de Turisme per contactar amb operadors turístics i donar a conéixer tota l’oferta cultural, gastronòmica, esportiva i monumental que posseeix Gandia. Estem convençuts que a aquesta iniciativa li seguiran altres del mateix estil amb el que continuarem millorant les dades d’ocupació i visitants per aconseguir afermant la nostra ciutat com una destinació de referència a la Mediterrània«.

Et Pot Interessar