16.7 C
Gandia
Dijous, 23 maig, 2024

Gandia organitza la primera fira de Benestar Animal


· Tindrà lloc el pròxim dissabte dia 11 a la plaça del Tirant, d’11 a 20 hores


· Liduvina Gil, regidora de Benestar Animal: “
volem conscienciar sobre els drets dels animals i la tinència responsable d’aquests”

El pròxim dissabte dia 11 de desembre se celebrarà la primera fira de Benestar Animal a Gandia, a la plaça del Tirant d’11 a 20 hores.

L’objectiu és conjuminar i visibilitzar la labor de l’Ajuntament de Gandia i de les associacions protectores d’animals tant de Gandia i la comarca de la Safor com de tot arreu a la Comunitat Valenciana. “Vetlen pel benestar dels animals desemparats i per donar una segona oportunitat a aquells animals que es troben en albergs a l’espera de ser adoptats per una família”, ha ressaltat la regidora de Benestar Animal, Liduvina Gil.

Totes les persones que acudisquen veuran exhibicions, sobretot de gossos, que a banda de ser animals de companyia també són ajudants o facilitadors de persones amb diversos graus de discapacitat física o psíquica, així com auxiliars de recerca de persones desaparegudes. També hi haurà exhibicions de com treballen aquests animals.

La regidora ha convidat a tots a assistir a aquesta fira, sobretot als xiquets i les xiquetes perquè “volem conscienciar sobre els drets dels animals i la tinència responsable d’aquests”.

Articles relacionats