10.4 C
Gandia
Divendres, 1 març, 2024

Oliva posarà en circulació 2.000 Gastroxecs a la disposició de veïns i visitants

 

 

• Paga 10 € i compra per 20 €: Oliva Turisme impulsa la “Campanya Gastroxecs” de suport a l’hostaleria local

• Amb aquesta iniciativa, el veí compra per valor de deu euros -a consumir en qualsevol dels 19 establiments participants- mentre que l’Ajuntament suma la mateixa quantitat fins a completar els 20 € de valor d’aquests bons gastronòmics.

• L’acció es desenvolupa en col·laboració amb Caixa Ontinyent, que ha desenvolupat l’aplicació informàtica que permetrà gestionar l’emissió de les consumicions.

Amb la campanya “Amb el teu Gastroxec, 10 € valen per 20 €” l’Ajuntament d’Oliva, a través del Departament de Turisme, pretén dinamitzar el consum en bars i restaurants injectant un suport econòmic que beneficia tant a clients com a establiments participants.

La promoció arranca dilluns que ve 6 de desembre, inclòs així el Pont de la Constitució, i es prolongara fins al 22 de desembre, període en el qual estaran a la venda els 2.000 gastroxecs a la disposició de veïns i visitants.
En col·laboració amb l’entitat Caixa Ontinyent, s’ha desenvolupat una web que serveix de plataforma perquè els clients puguen comprar i descarregar-se els bons, i els bars i restaurants, per part seua, gestionar aquestes peticions.
La dinàmica és senzilla, n’hi ha prou amb prémer en el següent enllaç habilitat en la web que dona suport i visibilitat a la campanya i realitzar la compra de la consumició en el local triat.

Nou Celler, Bar Califòrnia, Burguers Manbys, Pub Arrova, Bar Evaristo, El Lloc, Super 7, El Pelut, Nou Fase, Mandala, Las Dos Lunas, Café del Poble, Bar Iri el Roch, Bar Garrofí, El del Vi, A Diari Gastrobar, Blat i Sucre, La Duna Gastrobar i Bar Cordovés són els establiments on es desenvoluparà la campanya.

Articles relacionats