11.1 C
Gandia
Diumenge, 21 abril, 2024

Gandia, Oliva i Tavernes rebran ajudes d’Economia Sostenible

 

– Economia concedeix ajudes a 14 ajuntaments de la província de València per reformar mercats municipals i infraestructures per a mercats de venda no sedentària

– L’objectiu és incrementar la competitivitat, la innovació i la qualitat d’aquests mercats a través del foment de l’adaptació d’infraestructures, i la millora de l’equipament, la gestió i serveis

– Climent: “Els mercats municipals representen uns valors immaterials de proximitat i qualitat que són un referent comercial a molts pobles, per la qual cosa hem d’ajudar a fer que es mantinguen i es modernitzen”

La Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball ha concedit ajudes a 14 ajuntaments de la província de València per a finançar obres de reforma en mercats municipals i millorar les infraestructures destinades a mercats de venda no sedentària. El total d’ajudes ascendeix a 346.565 euros.

Aquestes subvencions formen part de la convocatòria anticipada per a l’exercici 2021 de les ajudes en matèria de comerç, consum i artesania. L’objectiu és incrementar la competitivitat, la innovació i la qualitat en el d’aquests mercats a través del foment de l’adaptació d’infraestructures, i la millora de l’equipament, la gestió i serveis.

El conseller d’Economia Sostenible, Rafa Climent ha manifestat que els mercats municipals “representen uns valors immaterials de proximitat i qualitat que són un referent comercial a molts pobles, per la qual cosa hem d’ajudar a fer que es mantinguen i es modernitzen d’acord amb les necessitats dels nous temps”.

Destinació de les ajudes concedides

Les entitats locals que han rebut ajudes per a la renovació de mercats municipals són l’Alcúdia de Crespins (21.363 euros), Alcàsser (24.883 euros), Sedaví (16.331 euros), Catarroja (2.550 euros), Xàtiva (6.128 euros), Albaida (4.894 euros), Montcada (16.644 euros), Oliva (50.000 euros), Tavernes de la Valldigna (50.000 euros), l’Alcúdia (23.912 euros) i Burjassot (10.219 euros).

Aquestes ajudes tenen com a objectiu la introducció o la millora d’equipament o instal·lacions que repercutisquen directament en l’activitat comercial i l’adaptació de l’àrea confrontant dels mercats municipals o d’àrees urbanes de concentració comercial.

Per la seua banda, els ajuntaments de Gandia (50.000 euros), Meliana (50.000 euros) i Xelva (19.641 euros) rebran ajudes per a l’adaptació de les infraestructures necessàries per a l’exercici de la venda no sedentària, mitjançant la introducció o la millora d’equipament o instal·lacions d’influència directa en l’activitat comercial en convivència harmònica en espais multifuncionals.

Articles relacionats