13.4 C
Gandia
Dimecres, 6 desembre, 2023

Tavernes posa en circulació 30.000 euros amb els xecs ‘Junts, guanyem tots’ per a dinamitzar el comerç local

– Els veïns i veïnes empadronats en Tavernes i majors de 18 anys aportaran 25 euros i rebran dos xecs per valor de 50 euros

– Els 600 xecs es podran adquirir presencialment els dies 25, 26 i 27 d’agost en la Llar dels Jubilats, en horari de 9 a 11 hores i de 19 a 21 hores

– Els comerços interessats a adherir-se a la campanya hauran d’inscriure’s abans de les 23.59 hores del diumenge 22 d’agost

– La campanya donarà inici l’1 de setembre i els xecs es podran gastar fins al 15 d’octubre

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna i l’Associació de Comerciants de Tavernes engeguen la campanya ‘Junts, guanyem tots’, amb la qual es posaran en circulació 600 xecs per valor de 25 euros que es podran gastar en qualsevol dels comerços adherits a aquesta iniciativa que busca fomentar i dinamitzar el comerç local per a facilitar la reactivació econòmica de l’etapa post-COVID19.

Així, els veïns i veïnes empadronats en Tavernes i majors de 18 anys pagaran 25 euros i rebran dos xecs per valor de 50 euros. En total, es posaran en circulació 30.000 euros entre els establiments de Tavernes gràcies a l’aportació que ha fet l’Ajuntament (50%) i la que farà la ciutadania al comprar els xecs (50%).

El consistori ha destinat 18.000 euros per a engegar esta campanya mitjançant el conveni extraordinari signat amb l’Associació de Comerciants, dels quals, 15.000 euros són per a cobrir la meitat del valor dels xecs i la resta per a pagar costos de gestió i promoció.

Primerament, els comerços interessats a participar i que complisquen els requisits establits a les bases reguladores de la campanya, hauran d’emplenar el següent formulari d’inscripció https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeRW3pOT60DgFFm4N3u0OGr17VrW7kh2LNU_p6xstfoGFs1aQ/viewform, abans de les 23.59 hores del diumenge 22 d’agost de 2021.

La ciutadania podrà adquirir els xecs presencialment els dies 25, 26 i 27 d’agost en la Llar dels Jubilats (carrer Gabriel Hernández, 55) en horari de 9 a 11 hores i de 19 a 21 hores. Caldrà presentar el DNI, ja que cada xec estarà personalitzat i, a fi d’arribar al major nombre de beneficiaris possible, s’estableix un límit màxim de dos xecs per persona, és a dir, un màxim de 50 euros en xecs (un cost de 25 euros).

Els comerços adherits a la campanya oferiran la possibilitat de combinar els xecs amb altres mitjans de pagament (targeta o metàl·lic) per a completar el preu del producte i no es podran utilitzar els xecs de la campanya ‘Junts, guanyem tots’ en compres inferiors a 25 euros.

Per últim, al moment de la compra en els comerços adherits a la campanya, els clients podran fer ús d’un o dos dels seus xecs i també els podran combinar amb els xecs d’un altre client per a realitzar compres de major valor. Per a això, serà necessari presentar el DNI original dels propietaris dels xecs que participen en la compra.

La campanya donarà inici l’1 de setembre i els xecs es podran usar fins al 15 d’octubre.

L’alcalde de Tavernes, Sergi González, i la regidora de Comerç Local, Mònica Palomares, han ressaltat que “aquesta campanya serà molt beneficiosa per als comerços vallers perquè es preveu un flux de vendes major a 30.000 euros en un període curt de temps i, alhora, la població també es beneficia al comprar més barat”.

Articles relacionats