Gandia no pagarà més de l’acordat amb els propietaris de Cocoloco

• L’Audiència Provincial desestima el recurs interposat pels propietaris de la discoteca contra l’acord que ells mateixos van signar amb l’Ajuntament, mitjançant el qual la ciutat ha pagat més de 400.000 € per la rescissió del contracte d’arrendament de les instal·lacions de la primera línia de la platja. Un contracte que es va signar el 30 d’octubre de 2012 i es troba dins la coneguda com a ‘operació Cocoloco’ posada en marxa fa dues legislatures.

Els Co-portaveus de Govern: el Vicealcalde, Josep Alandete, i el Tinent d’Alcaldessa, José Manuel Prieto, han comparegut hui davant els mitjans de comunicació per tal d’informar dels principals assumptes tractats a la Junta de Govern Local celebrada aquest matí.

Així, el principal tema tractat ha sigut la donació de compte d’una sentència judicial de l’Audiència Provincial de València que no accepta la demanda interposada per l’empresa propietària de l’immoble de l’antiga discoteca Cocoloco contra l’Ajuntament de Gandia. Les dues parts van arribar a un acord extrajudicial, avalat pel jutjat 5 de Gandia, pel qual el consistori no havia de pagar més de 400.000 € per la rescissió del contracte d’arrendament del local, situat en la primera línia de la platja, i que es va signar fa dues legislatures, el 30 d’octubre de 2012. Els propietaris van presentar un recurs d’apel·lació sol·licitant més diners, el qual finalment no ha prosperat i ha donat per vàlid l’acord. “La dubtosa ‘operació Cocoloco’ del govern del PP ha acabat constant molts diners a la ciutat. En la defensa de l’interés general, els diners públics s’han de mirar amb escrupolositat i aquesta n’és una prova més. Faran falta tres legislatures per a deixar l’Ajuntament tal com el va trobar el PP, per culpa d’operacions tan desastroses i oneroses com aquesta”, ha assegurat Prieto.

Cal recordar que, a hores d’ara, continua oberta la via judicial amb l’empresa per haver-li llevat la llicència d’establiment.

Et Pot Interessar