Gandia acull una jornada d’Economia Sostenible de les sessions de «Som economia sostenible»

Gandia acull una jornada d’Economia Sostenible de les sessions de «Som economia sostenible»

El pròxim dimecres 20 de novembre, a partir de les 16 hores, Gandia acollirà a l’Urbalab la primera de les tres jornades que, juntament amb Castelló i Elx, formaran les sessions de «Som economia sostenible», durant els mesos de novembre i desembre. Una iniciativa organitzada per la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors productius, Comerç i Treball mitjançant la Direcció general d’Economia Sostenible.

A grans trets, aquesta proposta pretén fomentar el desenvolupament sostenible al territori valencià, a més d’oferir a les empreses i emprenedors els serveis i suports que té la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball per a crear i consolidar les seues empreses dins dels paràmetres de sostenibilitat, així com assessorar-los en el desenvolupament dels seus projectes.

La jornada està adreçada a empreses, emprenedors, associacions empresarials i professionals, centres de formació, centres de capacitació ocupacional, cooperatives, entitats financeres, orientadors laborals i professionals, mútues, administració local, ADL’s, etcètera.

Et Pot Interessar