16.5 C
Gandia
Dimarts, 16 abril, 2024

Gandia millora les pistes del Skate Park de Roís de Corella 

• S’hi han polit les pistes de skate i s’han reforçat els raïls, s’hi han falcat els mòduls de roca a la pista de trail bici i s’hi han instal·lat 5 papereres i 4 bancs.

• Aquesta iniciativa s’ha portat endavant a petició i en coordinació amb els usuaris i s’ha materialitzat gràcies a la dotació de pressupostos participatius del Consistori.

• Nahuel González, regidor de Polítiques amb la Ciutadania i president de la Junta de Districte de Roís de Corella: “Aquestes millores donen resposta a la demanda de molta joventut de la ciutat, i especialment del barri, que gaudeixen de l’esport, l’oci i l’aire lliure a aquesta zona, tan necessaris en moments difícils com és la situació de pandèmia”.

• Miguel Ángel Picornell, regidor de Serveis Bàsics a la Ciutadania: “La gent s’ha preocupat perquè Gandia i aquest barri compte amb espais nets i han demanat mobiliari per a no ocupar els espais que habitualment ocupen els usuaris que practiquen aquests esports”.

El regidor delegat de Polítiques amb la Ciutadania i president de la Junta de Districte de Roís de Corella, Nahuel González, junt amb l’edil delegat de Serveis Bàsics a la Ciutadania, Miguel Ángel Picornell, han visitat aquest migdia les instal·lacions del Skate Park situades al barri per a conéixer les reformes de les pistes de skate i trial bici i el mobiliari nou que l’Ajuntament de Gandia hi ha instal·lat a aquest espai d’oci i recreació municipal. Aquesta iniciativa s’ha portat endavant a petició i en coordinació amb els usuaris i s’ha materialitzat gràcies a la dotació de pressupostos participatius del Consistori.

Després d’un recorregut per la zona, González ha detallat que “s’han arreglat les pistes de skate i s’han falcat els mòduls rocosos de la pista de trail bici per a reduir la perillositat de l’activitat i s’hi han instal·lat 5 papereres i 4 bancs perquè la gent que gaudeix d’aquest espai tinga les millors condicions possibles. D’aquesta manera, continuem treballant pel barri i pels espais públics i agraïm el treball de la ciutadania organitzada a través de les entitats del Skate Park per a millorar aquesta zona”.

D’altra banda, l’edil de Polítiques per la Ciutadania ha destacat que les millores al Skate Park de Gandia “donen resposta a la demanda d’algunes millores per part de molta joventut de la ciutat, i especialment del barri Roís de Corella, que gaudeixen de l’esport, l’oci i l’aire lliure a aquesta zona, tan necessaris en moments difícils com és la situació de pandèmia”.

Finalment, Picornell ha mostrat la seua satisfacció davant les millores, perquè demostren que “la gent s’ha preocupat perquè Gandia i aquest barri compte amb espais nets i han demanat mobiliari per a no ocupar els espais que habitualment ocupen els usuaris que practiquen aquests esports”. Per últim, el responsable de Serveis Bàsics ha instat els usuaris i el veïnat del barri “a fer un ús responsable del mobiliari que han demanat”.

Articles relacionats