16.7 C
Gandia
Dijous, 23 maig, 2024

El Departament de Salut de Gandia obri cinc punts més de vacunació massiva

• Se situen al Grau de Gandia, Ador, Tavernes de la Valldigna, Oliva i Bellreguard, a més del Museu Faller de Gandia

El departament de salut de Gandia ha posat en marxa la vacunació massiva en cinc punts més a més del Museu Faller. Així, a partir del 24 de maig es vacunarà en el frontó municipal d’Ador, el centre social Marcel·lí Pérez del Grau de Gandia, un local comercial situat enfront del centre de salut de Tavernes de la Valldigna, una carpa situada en el pàrquing annex al centre de salut d’Oliva, i el poliesportiu municipal de Bellreguard.

Això se suma al centre de salut de Castelló de Rugat i al Museu Faller de Gandia, de manera que cada zona de salut i els seus municipis dependents compten amb un punt de vacunació de referència.

Així, al punt de vacunació d’Ador acudiran els ciutadans d’aquesta localitat, a més dels de Vilallonga, Alfauir, Almiserà, Castellonet de la Conquesta, Llocnou de Sant Jeroni, Palma de Gandia i Ròtova.

En el cas del punt de Bellreguard seran els municipis d’Almoines, Alqueria de la Comtessa, Beniarjó, Beniflà, Daimús, Guardamar de la Safor, La Font d’en Carròs, Miramar, Palmera, Piles, Potries i Rafelcofer.

Els habitants de Simat, Benifairó i Tavernes acudiran al punt de vacunació de Tavernes.

Mentre que els de Xeraco, Xeresa, i Grau de Gandia es vacunaran en el centre social Marcel·lí Pérez del Grau (C/ Mare de Déu Blanqueta, 19).

Aquelles persones de Gandia adscrites als centres de salut de Beniopa i Corea i consultoris dependents (Raval, Benipeixcar, Beniopa), així com els ciutadans de Benirredrà, Barx i el Real de Gandia acudiran a vacunar-se al Museu Faller de Gandia.

En el cas del centre de salut de Castelló de Rugat, acudiran els ciutadans d’aquesta localitat a més dels d’Aielo de Rugat, Beniatjar, Benicolet, Montitxelvo, Otos, Ràfol de Salem, Rugat, Salem i Terrateig.

Des de la direcció d’Atenció Primària agraeixen la col·laboració ciutadana i dels Ajuntaments, i recorden que només han d’acudir a la cita aquells que hagen sigut convocats. Per a això, els usuaris han de tindre les dades de la targeta SIP actualitzats. Poden comprovar-ho en el següent enllaç: http://www.san.gva.es/es/web/dgcal/formulario-de-contacto.

Articles relacionats