19.6 C
Gandia
Dissabte, 3 juny, 2023

Gandia millora les condicions de treball de Protecció Civil amb un nou vehicle

 

 

  • El govern de Gandia fa realitat una reivindicació històrica com és la millora del parc mòbil de l’agrupació dels voluntaris de Protecció Civil.

Els seus integrants ja tenen a la seua disposició un nou vehicle 4×4 que els permetrà desenvolupar la seua tasca. Tal com ha explicat el regidor de Seguretat Ciutadana, Natxo Arnau, el cotxe anirà equipant-se progresivament amb tots els complements necessaris. «Va costar molt, però ho hem aconseguit. El nou vehicle compta amb unes condicions més que dignes per a dur a terme la tasca tan important que porten a terme», ha expressat.

Uniformes, equips de telecomunicacions… han sigut diversos els equipaments que s’han atorgat a la Protecció Civil per part del govern municipal, però aquesta vegada es cobreix una reivindicació històrica com és la millora del parc mòbil. «Continuem treballant per millorar els mitjans materials. Des que vaig accedir al càrrec de la regidoria, on estan recollides les competències de protecció civil, m’he dedicat a millorar en tot el possible les condicions de treball d’aquests voluntaris per què s’ho mereixen», ha assenyalat.

Articles relacionats