24.2 C
Gandia
Dimecres, 31 maig, 2023

El Beisbol de Gandia suma un reforç veneçolà

Es confirma la incorporació del veneçolà Miguel Angel Rojas, el reforç arriba oportunament en el millor moment. En la cerca d’elevar el rendiment de l’equip i amb la planificació dels jocs per a enguany a la mà, els dirigents del club fa un gran esforç per a incorporar a un nou valor a l’equip.

Jugador versàtil de la Lliga de Beisbol de Mèrida s’exerceix com a llançador, una de les posicions més importants del joc, gran batedor de reconeguda trajectòria suma al Spiaggia que enguany es troba motivat i amb perspectives de creixement.

Miguel Rojas a més és integrant de Criollitos de Veneçuela una organització veneçolana que treballa pel desenvolupament i promoció del beisbol en divisions inferiors. A escala internacional avalat per Panamericas el tècnic veneçolà arriba a Espanya amb totes les ganes de col·laborar amb el creixement de l’esport regional i nacional.

L’equip ve entrenant els dies dilluns i dijous des de les 19 h i els dissabtes des de les 11 h, en el seu camp de joc a Gandia. “Es convida a tots els interessats a sumar-se i conéixer el nostre esport en aquests dies i horaris, o per les nostres xarxes socials de Facebook, Instagram o Twitter com Gandia Beisbol Club”.

La temporada dona principi el diumenge 4 de Desembre dia que el Spiaggia Beisbol enfrontara a Astres en pista de València des de les 14 h el segon joc seriosa el diumenge 11 de Desembre enfrontant a l’equip Antorcha en pista de València. El joc aquesta per començar anem tots a fer costat al Gandia Beisbol Club.

Articles relacionats