Gandia lluita per fer dels actes religiosos un atractiu turístic en Setmana Santa

La Setmana Santa ha començat a Gandia amb un programa carregat d’actes en la lluita per convertir estes manifestacions religioses en un atractiu turístic més, tot coincidint amb l’arribada de turistes a la platja des del divendres 23, quan van començar les vacances gairebé en tota Espanya. A una multitudinària processó de Rams, afavorida pel sol intermitent, va seguir este diumenge el Via Crucis vivent de la Germandat del Sant Sopar, representat pels veïns del barri de Santa Anna amb final a la muntanya de l’Ermita de Santa Anna. Des de prou abans de les 19:30, hora d’inici, l’escenari d’esta recreació estava ja ple de públic.

Este dilluns 26 està prevista la presentació per part de la Germandat de la Dolorosa de la seua revista anual L7D, a les 20.00 hores en la seu de l’entitat.A més, quatre processons recorreran Gandia aquest dilluns a partir de les 21.30 hores, la primera la de la Germandat de la Sagrada Oració de Jesús en l’Hort des de la plaça Major. A les 22.00 hores la Germandat de la Santa Faç des de la parròquia de Sant Josep i la Baixada del Crist de les Angoixes en la parròquia de la Sagrada Família. A les 22.30 hores, la de la Germandat del Crist de les Angoixes, i  per últim a les 23.00  el Viacrucis Penitencial de la Germandat del Crist de la Flagel·lació des de la plaça Major.

Dimarts 27,  les 22,00 hores, està prevista la processó del pas des d’Escoles Pias, i a les 22:05 Via Crucis amb la imatge de l’Eccehomet”.

Et Pot Interessar