23.2 C
Gandia
Dijous, 8 juny, 2023

Gandia inicia els treballs d’asfaltatge de l’avinguda Blasco Ibáñez

Els treballs d’asfaltatge de l’avinguda Blasco Ibáñez començaran dijous que ve 23 de març. Es tracta del darrer pas que quedava per finalitzar i que han fet possible la construcció de la subestació elèctrica de Sanxo Llop gràcies a una inversió propera als trenta milions d’euros realitzada per Red Eléctrica de España i Iberdrola.

D’aquesta manera, i una vegada l’estesa elèctrica subterrània entre el polígon Alcodar i la subestació del polígon Sanxo Llop (prop de 2,4 quilòmetres) s’ha instal·lat, s’inicia el procés d’asfaltatge que començarà aquest dijous i que s’espera que estiga finalitzat el pròxim 29 de març.

L’actuació es durà a terme de manera successiva el tram comprés entre la rotonda de l’avinguda del Mar i la Vital. El dispositiu contempla que s’alternen els carrils de circulació en funció de l’estat en què es troben els treballs per facilitar la mobilitat per la qual cosa se sol·licita a la ciutadania estar atenta a les indicacions dels agents de la Policia Local i la senyalització temporal que puga ser instal·lada.

Paral·lelament, també s’intervindrà del 27 al 29 de març a l’avinguda de Beniopa (zona Torreón) i el carrer Ciutat de Laval (tram comprés entre passeig Germanies i carrer Benicanena, i el tram comprés entre carrer Benicanena i la rotonda de Reis Catòlics).

Articles relacionats