24 C
Gandia
Dissabte, 23 setembre, 2023

Gandia incrementarà la promoció i participació en fires especialitzades de turisme de càmpings

 

 

 

· Consistori i sector acorden accions de màrqueting i participació en fires especialitzades per tot Europa per atraure nous visitants

El regidor delegat de Turisme, Vicent Mascarell, acompanyat de Juana Peiró, propietària del càmping l’Alqueria, ha comparegut en roda de premsa per anunciar que Gandia posarà en marxa durant els pròxims mesos una ambiciosa campanya de comunicació i participació en fires internacionals amb la finalitat de fer valdre els càmpings de la ciutat. D’aquesta manera, s’aconseguiria atraure un públic principalment estranger, principalment europeu.

Tal com ha explicat Mascarell, “des de fa anys intentem des del departament augmentar la quantitat de persones que ens visiten i després de la pandèmia el sector del càmping ha patit un increment notable del 13%” “Les 1.300 places que tenim actualment arribaran gairebé a les 4.000 quan l’eco ressort estiga en marxa. Aquesta xifra ens convertirà en una de les principals potències al sector a la província de València en un parell d’anys”.

Sobre l’estratègia que s’ha acordat amb els càmpings, Mascarell ha detallat que es posaran en marxa accions de màrqueting i es buscarà millorar el posicionament amb la participació en fires de Turisme especialitzades com la celebrada la setmana passada a Alacant, o les pròximes a celebrar en Utrecht o Birmingham, Berlín, entre d’altres.

Per la seua banda, Juana Peiró ha agraït la col·laboració de la institució. “Els càmpings s’han posat de moda i ajuden a diversificar l’oferta de la ciutat. És un turisme molt internacional. Ara mateix és predominantment procedent d’Holanda, Alemanya i França, encara que també tenim anglesos” “Esperem que amb aquestes accions i la participació a les fires aconseguim assentar aquesta oferta”.

Un altre aspecte que ha destacat Peiró ha estat que els propietaris de càmpings de la ciutat ja estan treballant a crear una associació que els represente “per poder millorar la interlocució amb administracions superiors”.

Articles relacionats