23.1 C
Gandia
Dimarts, 26 setembre, 2023

‘Daimús Camina’ per a fomentar els passejos saludables en grup

 

 

• Es realitzen els dimarts i els dijous de 9.30 a 10.30 hores amb eixida des de la Placeta (al costat del centre de salut)

Els professionals del consultori mèdic de Daimús juntament amb l’Ajuntament de Daimús posen en marxa la iniciativa ‘Daimús Camina’ per a fomentar l’activitat física i les relacions socials.

Daimús se suma així a altres municipis de la comarca que ja l’han posada en marxa com Gandia, Oliva, Tavernes de la Valldigna, Vilallonga, Barx, Bellreguard i Almoines dins de l’estratègia de promoció de la salut en l’entorn comunitari i sota el paraigua ‘La Safor *et cuida’.

Es tracta d’un programa d’eixides setmanals en grup pel municipi amb el principal objectiu de promoure activitats que milloren la salut i el benestar. Les eixides es realitzen els dimarts i els dijous de 9.30 a 10.30 hores, i de 19 a 20 hores des de la *Placeta (al costat del consultori mèdic), amb parades en diversos punts de la localitat.

Les persones participants van acompanyades per un/a monitor/a especialitzat/a i per professionals sanitaris, que els guien en les caminades alhora que els indiquen altres activitats que beneficien la salut.

La primera eixida serà el dimarts 21 de febrer a les 9.30 hores. Les persones interessades poden inscriure’s en el consultori mèdic.

Des del Departament de Salut de Gandia, la directora d’infermeria d’Atenció Primària, Cristina Altur, ha destacat la importància d’aquesta mena d’iniciatives no sols per al foment de l’exercici físic, sinó també pel caràcter socialitzador d’aquest.

Articles relacionats